چگونه ایمیل‌های مورد نظر خود را در جیمیل بلاک کنیم؟

شماران سیستم - هیچ‌کس علاقه‌ای به دریافت کردن ایمیل‌های اسپم (هرزنامه) ندارد و اکنون این قابلیت فراهم شده است که اگر تمایل ندارید از فرد یا منبع دیگری ایمیل دریافت کنید، بتوانید آن را مسدود کنید.

 

 

جیمیل در طی پانزده سال فعالیتی که داشته است، دوران پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است و مشکلات و پستی و بلندی‌های زیادی را طی نموده است. برخی قابلیت‌ها در طول این زمان به آن اضافه و برخی دیگر از آن کم شدند.
در هر حال اکنون یک اپلیکیشن فعال و همگانی و عامه‌پسند است که بسیاری از کاربران در سراسر دنیا از آن استفاده می‌کنند.
به گزارش شماران سیستم به نقل از اوبرگیزمو، یکی از قابلیت‌های موجود در این اپلیکیشن، وجود هرزنامه یا اسپم بود که بسیاری از کاربران از وجود چنین پیام‌هایی واقعاً ناراحت شده بودند و اوضاع به گونه‌ای پیش می‌رفت که کم کم کاربران داشتند جیمیل را کنار می‌گذاشتند. با عرضه قابلیت مسدود کردن هرزنامه‌ها، فیلتر شدند
اکنون قابلیت جدیدتری به جیمیل اضافه شده است و آن مسدود یا بلاک کردن پیام‌هایی است که کاربر تمایلی به دیدن یا دریافت کردن آن ندارددر صورتی که دیگر نخواستید از یک شخص، شرکت، برنامه و غیره پیامی دریافت کنید می‌توانید آن فرد را در برنامه جیمیل پاک کنید.
در این مطلب قصد داریم، روش مسدودسازی پیام‌ها در جیمیل را در پلتفرم‌های گوناگون آموزش دهیم.

 

 

در صورتی که از ایمیل روی کامپیوتر استفاده می‌کنید، وارد جیمیل شوید، وارد ایمیلی شوید که می‌خواهید آن را مسدود کنید. روی آیکون سه‌نقطه‌ای در سمت راست ایمیل کلیک کنید. گزینه Block را انتخاب کنید. حالا جهت تأیید مجدداً روی آن کلیک کنید.
اما اگر از آی‌پد و آیفون استفاده می‌کنید، اپلیکیشن جیمیل را راه اندازی کنید. ایمیلی که می‌خواهید بلاک کنید را باز کنید، روی آیکون سه نقطه‌ای بزنید و گزینهBlock را انتخاب کنید.

در سیستم عامل اندروید هم دقیقاً مشابه آیفون رفتار کنید.
اما برای اینکه یک ایمیل را از حالت مسدود خارج کنید، کافی است مراحل فوق را طی کنید و گزینه Unblock را انتخاب نمایید
گاهی نیاز است که ایمیل‎‌هایی که از طرف برخی ارسال‌کنندگان ارسال می‌شود را دریافت کنیم تا مثلاً بفهمیم سفارش‌ هایمان چه زمانی آماده می‌شود.
در این مواقع، مسدود کردن ایمیل‌ها منطقی نیست و بهتر است از گزینه لغو اشتراک یا Unsubscribe استفاده کرد.

برای فعال کردن این حالت روندی که در مورد بلاک طی کردیم را طی کنید، با این تفاوت که این بار باید Unsubscribe را انتخاب کنید.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی